К основному контенту

СПІКЕРИ ДМФ-2017 Давід Стулік


Давід Стулік - прес-аташе Представництва ЄС в Україні - добрий друг нашого форуму. Він вже втретє приєднається до команди активних учасників Донбас Медіа Форуму.
У своїй панелі він розкаже для чого редакторам та журналістам видань Донбасу просто необхідно відвідати захід.

Поділиться інформацією, як інституції Європейського Союзу допомагають медіа регіону. Та як окремі редакції і журналісти можуть отримати цільову проектну допомогу для вдосконалення своєї професійної діяльності.

Щодо нового терміну "постправда" Давід каже : "Я особисто не визнаю цей термін. Для мене є два основні терміни: правда і брехня. Це більше питання гарної професійної роботи журналістів. Не можна перекручувати правду, або давати неповну інформацію, бо це будуть не матеріали, а фейки".

На форумі будуть присутні посли деяких країн ЄС в Україні, представники європейських інституцій та фондів. Тож у журналістів регіону є можливість особистого контакту з ними.

Для чого Донбас Медіа Форум журналістам, - Давид Стулік

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Експертне опитування «Війна на Донбасі і журналістика»

Експертне опитування журналістів «Війна на Донбасі і журналістика» було проведено Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва впродовж 26 -27 червня 2016 року під час Донбас Медіа Форуму. Завданням дослідження було визначити думку журналістського середовища стосовно конфлікту на Донбасі, специфіки його висвітлення, а також перспектив вирішення. Всього опитано 44 респонденти.

The 3d Donbas Media Forum was held in Svyatohirsk

The 3d Donbas Media Forum was held in Svyatohirsk on June 27-29. It was attended by participants from all towns of Donbas and the majority of Ukrainian regions. Donbas Media Forum goal is to develop tolerant media space in Donbas and Ukraine with further refusal of hate speech. Donbas Media Forum is a platform for a dialogue between regional and international media, cultural initiatives, and public organizations with the aim of developing civil society and strengthening principles of independent journalism in the region.

Анонс «Донбас Медіа Форуму 2018»

«Донбас Медіа Форум 2018» відбудеться 6 та 7 липня у місті Харкові в готелі Premier Palace Kharkiv, що знаходиться за адресою: проспект Незалежності, 2. Тема цьогорічного форуму:   « Нові виклики та можливості, з якими стикаються регіональні ЗМІ» . У 2018 році Форум відбудеться на тлі загострення внутрішньополітичної боротьби в Україні напередодні парламентських та президентських виборів, коли очікується зростання політичного популізму та упереджених публікацій в засобах масової інформації. Широке залучення журналістів до процесу пошуку моделей мінімізації негативного впливу може стати рішенням, орієнтованим на потреби самих медіа-установ. Заходи, що проводяться в рамках Форуму, полягають у розробці знань та навичок, необхідних для критичного аналізу та практичної діяльності регіональних ЗМІ. Підвищення якості ЗМІ дозволить українцям отримати інформацію про події та зміни в країні. Якість інформації, що поширюється традиційними ЗМІ, відіграє головну роль у формуванні гр